Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Kvalita života vojenského personálu


Kvalita života vojenského personálu V Stredisku kultúrno – osvetových činností posádky Zvolen sa stretli 24. apríla 2015 zástupcovia mladej a staršej generácie na pilotnom projekte s názvom Kvalita života vojenského personálu v praxi.
Zástupkyne Zväzu vojakov SR klubu Zvolen, Oblastnej organizácie Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov vo Zvolene, Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene ale aj žiaci zo Základnej školy Martina Rázusa vo Zvolene hovorili pri príjemnom stretnutí s hercami Magdou Matrtajovou a Emilom Kosírom o aktívnom spôsobe využívania voľného času, o dobe minulej, ale aj o súčasnosti.

Beseda s hercami, ktorá bola pripravená v spolupráci s občianskym združením „Klub priateľov DJGT Zvolen“, mala pozitívny ohlas ako u žiakov ZŠ, tak aj zástupkýň ZV SR        a SZPB. Súčasťou aktivity bol okrem listovania v kronike DJGT za uplynulú viac ako polstoročnicu aj slávnostný zápis do kroník strediska a Klubu priateľov DJGT.

Mnohí účastníci aktivity využili pred besedou aj psychorelaxačné cvičenie v tanečnej sále pripravené v spolupráci s vojenskou psychologičkou Centra výcviku Lešť nadporučíčkou Želmírou Nemcovou.

Zaujímavým kultúrnym doplnkom prispel formou spevu piesní rusínskeho etna, hrou na gitaru a husle vojak Peter Šipula z roty podpory velenia zvolenskej Brigády velenia, riadenia a prieskumu.

Náčelník strediska major Zdenko Baranec vyjadril presvedčenie, že takýto typ aktivít,      pri ktorom sa spája vzájomná pomoc a úsilie reprezentantov kultúrnych a osvetových ustanovizní z Posádky Zvolen bude ponúkaný vojenskému personálu a rodinám aj v budúcnosti.

Kvalita života vojenského personáluKvalita života vojenského personáluKvalita života vojenského personáluKvalita života vojenského personáluKvalita života vojenského personálu

Autor: bvrps , Foto: bvrps - Dátum: 29.04.2015
Čítanosť: 6461
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share