Preskocit navigáciu

Rozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOV


Rozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOV

                                 Rozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOV

          Dňa 31. marca 2023 sa veliteľ Spoločného operačného veliteľstva Ozbrojených síl Slovenskej republiky (ďalej len „SOV“), generálmajor Ing. Martin MICHALKO, rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi SOV. 
          Po viac ako 33 rokoch aktívnej služby opúšťa rady OS SR plukovník Ing. Daniel DRAGANOVSKÝ, ktorý na SOV pôsobil vo funkcii zástupcu náčelníka štábu pre operácie. Generálmajor MICHALKO vo svojom príhovore poďakoval plk. DRAGANOVSKÉMU za profesionálne odvedenú prácu a jeho osobný prínos počas pôsobenia na Doktrinálnom centre a organizačnom jadre SOV a neskôr pri budovaní SOV. Do funkcie ZNŠO bol personálnym rozkazom NGŠ OS SR k 1.4.2023 ustanovený plukovník Ing. Miroslav BORSUK. 
          Ďalším odchádzajúcimi príslušníkmi SOV sú podplukovník Ing. Roman HERKO (náčelník Oddelenia podpory plánovania) a podplukovník Ing. Ľuboš FEDORKO (náčelník oddelenia operačných plánov), ktorí kariéru PrV končia po 28, resp. po 26 rokoch služby. Veliteľ SOV všetkým odchádzajúcim PrV úprimne poďakoval za ich prácu a odovzdal im vojenské vyznamenania a pamätnú plaketu. Na záver im poprial pevné zdravie a veľa úspechov v ich ďalšej etape života.


Rozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOVRozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOVRozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOVRozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOVRozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOVRozlúčka s odchádzajúcimi príslušníkmi SOV

Autor: SOV - Dátum: 31.03.2023
Čítanosť: 3733
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share