Preskocit navigáciu

Odovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigády


Odovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigády

Pri príležitosti odovzdania udelených vojenských odznakov náčelníkom Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky (NGŠ OS SR) a rozlúčky s odchádzajúcimi profesionálnymi vojakmi z veliteľstva a štábu 1. mechanizovanej brigády bol zorganizovaný spoločný nástup príslušníkov a zamestnancov Veliteľstva 1.mb a 103.roty podpory velenia (103.rpv).

Veliteľ 1.mb brigádny generál Alexander Kollárik slávnostne odovzdal vojenský odznak - „Za pomoc v núdzi“ III. stupňa (bronzový) za plnenie úloh pri odstraňovaní následkov núdzového stavu a mimoriadnej situácie spojenej s pandémiou ochorenia COVID-19 udelený NGŠ OS SR príslušníčkam 103. rpv rotmajsterke Jane  Mikulcovej a slobodníčke Anne Grznárovej.

Pri príležitosti odovzdania vojenských odznakov sa brigádny generál Kollárik zároveň rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi kapitánom Dušanom Murínom a rotmajstrom Martinom Homzom. Kapitán Dušan Murín je na základe personálneho rozkazu riaditeľa Personálneho úradu OS SR dňom 1. apríla 2022 výnimočne ustanovený do funkcie vedúceho staršieho dôstojníka – špecialistu na Veliteľstvo pozemných síl OS SR Trenčín a rotmajster Martin Homza je rovnakým dňom ustanovený do funkcie staršieho pomocníka operačného oddelenia 11. mechanizovaného práporu Martin.

Ako prejav vďaky za vykonanú prácu v prospech veliteľstva 1. mb im veliteľ brigády odovzdal ďakovný list. Zároveň im zaželal hlavne veľa zdravia nielen pri plnení služobných povinností, ale aj v osobnom živote.


Odovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigádyOdovzdanie odznakov a rozlúčka s príslušníkmi 1.mechanizovanej brigády

Autor: VaŠ1.mb , Foto: VaŠ1.mb - Dátum: 31.03.2022
Čítanosť: 2416
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share