Preskocit navigáciu

Hlavní funkcionári pozemných síl rokovali v Martine


Hlavní funkcionári pozemných síl rokovali v Martine

Za riadenia veliteľa pozemných síl OS SR brigádneho generála Ondřeja Novosada, sa 12. októbra 2012 v priestoroch 11. mechanizovaného práporu v Martine uskutočnilo rokovanie členov vojenskej rady veliteľa pozemných síl.
Predmetom rokovania hlavných predstaviteľov pozemných síl bola informácia veliteľa 1. mechanizovanej brigády o stave pripravenosti deklarovaných jednotiek do NRF 2013 pred začatím STAND-BY fázy. Následne sa riešili otázky v personálnej a finančnej oblasti, ako aj stav zásob pohonných hmôt a mazív do konca výcvikového roka. Stručné informácie o najbližšej rotácii príslušníkov pozemných síl do operácie ISAF, výcviku jednotlivca v oblasti sebaobrany, ako aj výsledkoch kontroly v raketometnom oddiele PS Rožňava predniesli jednotliví náčelníci zložiek veliteľstva pozemných síl.
V závere rady brigádny generál Ondřej Novosad prítomných informoval o výsledkoch rokovania z poslednej vojenskej rady náčelníka generálneho štábu OS SR a vydal úlohy do nasledujúceho obdobia.


Hlavní funkcionári pozemných síl rokovali v MartineHlavní funkcionári pozemných síl rokovali v MartineHlavní funkcionári pozemných síl rokovali v MartineHlavní funkcionári pozemných síl rokovali v Martine

Autor: sekretariát VePS OS SR - Dátum: 12.10.2012
Čítanosť: 10417
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share